スタッフブログ | 京つけもの・味噌 田辺宗

スタッフブログ

商品のこと

田辺宗特製味噌

20141017_1 20141017_2 20141017_3

日本の食卓には欠かせない調味料である味噌。
田辺宗の味噌は素材である大豆、米にこだわり、
素材を生かし、丁寧に作ったこだわりの味噌です。
お日持ちもしますためお土産としても最適です。
明治八年の創業以来、伝統を大切にしながら美味しさを探究した田辺宗の味噌をぜひご賞味ください。

田辺宗 藤井拝

The “Miso” is indispensable food in Jananese meals.
Selecting soybean,rice and material, Tanabeso’s Miso has been made.
Our Miso have good keeping, so very good for souvenir.
Since the establishment of a business of 1875,we following this tradition.
Pleasa enjoy the taste of Tanabeso’s Miso.