スタッフブログ | 京つけもの・味噌 田辺宗

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葵匠のこと

旬菜ダイニング 葵匠について

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田辺宗が展開する食事処、旬菜ダイニング 葵匠
葵匠では京漬物寿司や特製白味噌鍋をはじめとする
田辺宗自慢のお漬物、味噌を中心に使用した四季折々の食材をご堪能頂けます。
お飲物も日本酒、焼酎、果実酒を中心に多数取り揃えております。
ぜひランチ、ディナーにご利用ください。

旬菜ダイニング 葵匠
営業時間 11:30~15:00、17:00~21:00(l.o.)
定休日  水曜日

田辺宗 藤井拝

Aoisho is the dining facility of Tanabeso.
Our restaurant’s speciality is Tsukemono (Japanese Pickles) Sushi, Miso-Nabe (miso taste stew).
You can enjoy seasonable Japanese dishes using the special pickles and miso Tanabeso made in Aoisho. Also we serve many various drink such as Japanese Sake, Shochu, fruit wine and more. We open luck and dinner time, please come and have nice time.

Japanese restaurant Aoisho
Business hour 11:30~15:00、17:00~21:00(l.o.)
Wednesday Closed